Nieuwe patiënten

Inschrijving nieuwe patiënten

De praktijk is momenteel beperkt open voor inschrijvingen voor patienten uit Nootdorp. Dat betekent dat de praktijk in principe vol is, maar dat u wel op een wachtlijst gezet kan worden. Wilt u zich inschrijven, dan kunt u contact opnemen met onze assistente.

U kunt ook contact opnemen met een van de assistenten op 015- 3109154.

Zodra we de aanvraag hebben goedgekeurd en verwerkt, krijgt u van ons een e-mail ter bevestiging. Wanneer wij u inschrijven, ontvangt de oude huisarts automatisch digitaal een bericht dat wij u hebben ingeschreven. Let erop dat u de  oude huisarts ook op de hoogte stelt van de wijziging zodat deze de gegevens digitaal aan ons doorsturen.

Hoe snel kan ik een afspraak maken?

Zodra uw aanvraag is goedgekeurd krijgt u van ons een mail ter bevestiging, dan kunt u ook afspraken maken. 

Kan een afspraak niet wachten? Neem dan contact op met de praktijk of we uw aanvraag met spoed kunnen behandelen.

Hoe snel kan ik medicatie aanvragen?

Zodra uw aanvraag is goedgekeurd krijgt u van ons een mail te bevestiging, dan kunt u ook medicatie aanvragen.

Gebruikt u (chronische) medicatie? Vraag die dan nog even aan bij uw vorige huisarts want het kan even duren voordat we uw dossier binnenkrijgen.

Welke apotheker moet ik invullen?

Om medicatie te kunnen versturen hebben wij de apotheker van uw voorkeur nodig. Die registreren we dan in het systeem en zorgen er zo voor dat de recepten op de juiste plek terecht komen.

Weet u (nog) niet wie uw apotheker is? 

Dan registreren we tijdelijk apotheek Nootdorp bij uw dossier en sturen dan een tijdelijk registratie verzoek naar de apotheek. Zo zorgen we er voor dat uw recepten het snelst beschikbaar zijn mocht u deze nodig hebben.

Kan ik mijn apotheker wisselen?

Ja dat kan! Als patiënt heeft u altijd vrije keus bij welke apotheker u staat ingeschreven, mocht u toch liever gebruik maken van een apotheker bij u in de buurt bijvoorbeeld dan kunt u dat gewoon aangeven en wijzigen we dit voor u. Geen probleem!

Wat is het Landelijk Schakelpunt?

Het Landelijk Schakelpunt is een zorginfrastructuur: een netwerk waar zorgaanbieders op kunnen aansluiten. Meer informatie vind je op www.volgjezorg.nl/het-lsp