Afspraken en Spreekuren

Spreekuur huisarts

08.00 – 10.30 dagelijks spreekuur op afspraak
11.00 -12.00 telefonisch terugbelspreekuur
12.00 -14.00 visites op afspraak
14.00 – 16.30 spreekuur op afspraak

Voor een afspraak op dezelfde dag belt u tussen 08:00 – 11.30 uur.
Voor een afspraak voor andere dagen kunt u ook bellen tussen 13.30-16.00.

Ook kunt u online een afspraak maken met de huisarts via mijngezondheid.net. U kunt hiervoor inloggen met uw DigiD.

Tevens is het mogelijk om een e-consult aan te vragen via MijnGezondheid.net, u kunt dan online uw vraag stellen aan de huisarts of aan de assistente. Ook is het mogelijk een bijlage (zoals een foto) toe te voegen. E-consulten worden binnen 2 werkdagen beantwoord.

Spreekuur assistente

De assistente heeft dagelijks spreekuur op afspraak. Zoals; bevolkingsonderzoek (uitstrijkjes), hechtingen verwijderen, wondzorg, bloeddruk of glucose meten, injecties van bijvoorbeeld de prikpil of vitamine B12. Ook is er de mogelijkheid tot het aanstippen (bevriezen) van wratten of zonneschadeplekjes met stikstof.

Ook voor het assistentenspreekuur kunt u online een afspraak maken via mijngezondheid.net. Maar bellen kan natuurlijk ook.

Spoed

Bij een levensbedreigende situatie belt u 112
Bij dringende zaken, die absoluut niet kunnen wachten, belt u de praktijklijn, 015-3109154, optie 1 (spoed)
Buiten praktijkuren, in het weekend en op feestdagen belt u 015-2511930 (Huisartsenpost Delft)

Telefoon: 015-3109154
E-mail: huisartsenpraktijkbregman@ezorg.nl

Planning spreekuur

De assistent(e) is verantwoordelijk voor de planning van het spreekuur. Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Meer tijd

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Visite

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Hiervoor dient u vóór 10.00 te bellen. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen. In de praktijk zijn de mogelijkheden voor onderzoek en behandeling beter.