huisartsenpraktijk-bregman-peter-bregman

Peter Bregman

Per 1 september 2021 heb ik de praktijk van dokter De Geus overgenomen, die na vele jaren trouwe dienst met welverdiend pensioen is gegaan. Ik ben in 2013 afgestudeerd als huisarts aan het VuMC in Amsterdam en inmiddels woonachtig in Voorburg met mijn gezin. In mijn vrije tijd heb ik een passie voor wielrennen, daarnaast hou ik van muziek en ben ik trotse papa van mijn twee kinderen.
Als huisarts zie ik mijzelf als iemand die goed kan luisteren. Goede uitleg en aandacht vind ik belangrijk in het contact. Ik ben een allround huisarts, verricht kleine chirurgische ingrepen en heb de laatste jaren ook veel ervaring opgedaan met palliatieve zorg. Ik ben laagdrempelig en sta voor u klaar als dat nodig is. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

 

Samantha Orasji

Mijn naam is Samantha Orasji. In 2018 ben ik afgestudeerd als huisarts aan de Universiteit van Leiden. Ik ben geboren en getogen in Leidschendam en woon daar nu ook met mijn gezin. In mijn vrije tijd trek ik er graag op uit met mijn gezin en heb ik een paard waar ik regelmatig mee bezig ben. 

Ik zie mijzelf als een laagdrempelig benaderbare huisarts en probeer zoveel mogelijk samen met u tot een plan te komen. Behandelen indien nodig en af te wachten als het kan. Ook geef ik graag uitleg om op deze manier handvatten ten aanzien van gezondheid mee te geven voor de toekomst. Tevens verricht ik als huisarts kleine chirurgische ingrepen en ben ik bekwaam in het plaatsen van verschillende vormen van anticonceptie zoals spiralen.

Ik zie er naar uit om kennis met u te maken! Mijn werkdagen zijn op dinsdag en woensdag.

Dominique

Mijn naam is Dominique Planken en ik woon in Berkel en Rodenrijs. 

Via mij kunt u afspraken maken voor de huisartsen of het assistentenspreekuur. Daar kunt u bij mij terecht voor onder andere wratten aanstippen, oren uitspuiten en hechtingen verwijderen.

Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Steffie

Charlène

Mijn naam is Charlène van der Gaag en woon met mijn gezin in Rijswijk. Ik ben invalassistente voor een langere periode.  Sinds 2009 werkzaam als doktersassistente. Veel ervaring opgedaan in huisartsenpraktijken, ziekenhuis en kliniek. U kunt bij mij terecht voor afspraken, medisch advies en al uw andere vragen. Op de maandag en woensdag ben ik aanwezig en zal ik ook assistentenspreekuur houden.