Regel uw zorg wanneer het u uitkomt met MijnGezondheid.net

Huisartsenpraktijk Bregman is aangesloten bij mijngezondheid.net. Als u zich hiervoor registreert, krijgt u -voor een groot deel online inzage in uw dossier en kan u allerlei zaken online regelen zoals uw medicatie bekijken/bestellen en vragen stellen. 

Online afspraken maken en e-consult.

Maak online een afspraak met uw huisarts. Een afspraak maken kan 24 uur per dag; deze afspraak komt direct in de agenda van uw huisarts te staan. U kunt de afspraak toevoegen aan uw eigen agenda en via de mail een bevestiging en herinnering ontvangen.

U kunt ook een e-consult aanvragen aan de huisarts of assistente. U kan dan eventueel een bijlage, zoals bijvoorbeeld een foto, toevoegen aan het consult. Een e-consult wordt binnen twee werkdagen beantwoord.

Medicijnen bestellen

Bestel medicijnen op het moment dat het u uitkomt. Per geneesmiddel dat u gebruikt is er digitaal een informatiefolder beschikbaar. Print zelf eenvoudig een medicatieoverzicht uit voor als u op reis gaat of bijvoorbeeld naar een specialist moet.

Samenvatting van uw medisch dossier

MijnGezondheid.net toont u een samenvatting van uw medisch dossier. Eventuele bijzonderheden en overgevoeligheden staan vermeld. Via thuisarts.nl vindt u aanvullende betrouwbare informatie.

Zelfmetingen delen

Als u zelf thuis een bloeddrukmeter of een bloedsuikermeter heeft, kunt u de gemeten waarden delen met uw huisarts. Deze komen dan automatisch in uw dossier te staan. Neem contact op met de doktersassistente, praktijkondersteuner of huisarts voor meer informatie.

Wie kan gebruik maken van MijnGezondheid.net?

Als u bent ingeschreven als patiënt bij onze praktijk kunt u gebruik maken van deze service. U kunt ook als ouder uw minderjarige kinderen tot 16 jaar aanmelden

Is MijnGezondheid.net veilig?

MijnGezondheid.net maakt gebruik van een besloten en beveiligd netwerk op internet. Om in te kunnen loggen heeft u een DigiD met sms-functie en een mobiele telefoon nodig. DigiD is de elektronische legitimatie voor internetdiensten van de overheid (o.a. belastingdienst). De overheid heeft geen inzage in uw gegevens op MijnGezondheid.net. Informatie over DigiD en het aanvragen hiervan vindt u op www.digid.nl.